Зарубіжний досвід впровадження цифрових технологій

Досвід впровадження цифрових технологій в навчальний процес може бути цінним джерелом навчання та натхнення для вчителів.


Ми підібрали низку ресурсів, що допоможе вам ознайомитись з досвідом передових зарубіжних вчених, вчителів та інших людей, дотичних до впровадження цифрових технологій в освітній процес.

Відео:

TEDTalks for Educators: TED Talks має багато відео, де вчителі та освітні експерти діляться своїм досвідом у впровадженні ЦТ.

Ось декілька з них:

How virtual reality turns students into scientists

How global virtual communities can help kids achievetheir dreams

Teaching Kids Real Math with Computers" by Conrad Wolfram

This company pays kids to do their math homework

YouTube: Пошук на YouTube за ключовими словами "Digital Learning in Education" або "EdTech in the Classroom" приведе до великої кількості відео, де зарубіжні вчителі діляться практичними порадами щодо впровадження цифрових технологій в освітній процес.

Освітні ресурси та блоги:

Edutopia: Edutopia містить багато статей та відеороликів з практичними порадами для вчителів щодо впровадження цифрових технологій.

eSchool News: eSchool News має безліч розділів, присвячених цифровій освіті, де публікуються новини та статті щодо впровадження технологій в освітній процес.

EdSurge: EdSurge також є цінним ресурсом для отримання актуальної інформації про використання технологій в освіті.

Ці ресурси допоможуть ознайомитись вам з різними точками зору та зарубіжним досвідом впровадження цифрових технологій в освітній процес, що може бути корисним та достатньо інформативним для вашої педагогічної практики.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Цифрові інструменти для навчання

Підготовка вчителів до роботи з цифровими технологіями

😊 Діліться, Вчіться, Розвивайтесь